Poranna Kawa z Odyseuszem Karalisem 2018.12.05 Godzina 8:00 – 10:00

GOŚĆ SPOTKANIA:
Odyseusz Karalis – Z pochodzenia jest Grekiem. Będąc top-managerem w prawniczych firmach obserwował życie i problemy przedsiębiorców. Dziś – we własnych firmach – konstruuje usługi skierowane do mikro, małego i średniej wielkości przedsiębiorcy w sposób outsourcingowy. Dzięki prawnym rozwiązaniom jakie tworzy Karalis, jego klienci w pełni korzystają z dobrodziejstw unijnego prawa. Odyseusz jest właścicielem ARIADNI GROUP, na którą składa się kilka niezależnych firm (w tym 6 brytyjskich spółek). Ponadto Odyseusz jest akredytowanym coachem (ACC ICF), zapalonym miłośnikiem motoryzacji; porozumiewa się w 5 językach, w tym w 3 biegle. W wolnych chwilach z pasją komponuje muzykę elektroniczną, a z przyjaciółmi grywa od smooth-jazzu po glam-rocka; gra na „klawiszach”, jest multiinstrumentalistą, kompozytorem i aranżerem.

ORGANIZATOR SPOTKANIA:
Organizatorem wydarzenia jest Fundacja ESPA, mająca na swoim koncie organizację wielu konferencji i wydarzeń, spotkań.

MODERATORZY SPOTKANIA:
Norbert Palimąka – prezes zarządu Fundacji ESPA, organizator wielu wydarzeń konferencyjnych
Robert Oskwarek – przedsiębiorca, inwestor, trener biznesu, mówca konferencyjny

WSTĘP NA WYDARZENIE:
Aby móc wziąć udział w spotkaniu należy:
zgłosić swój udział poprzez niniejszy formularz zgłoszeniowy
uiścić opłatę w wysokości 50zł, która jest przeznaczona na wsparcie Fundacji ESPA oraz pokrycie kosztów organizacji spotkania
Płatności należy dokonać w ciągu 3-dni od wypełnienia formularza, po tym terminie rejestracja może zostać anulowana. W ramach wolnych miejsc, istnieje również możliwość rejestracji oraz uiszczenia opłaty na miejscu (płatność gotówkowa).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.