Poranna Kawa z Dominikiem Nowakiem

Mądrością ludzi wyjątkowych jest uczenie się sukcesu od innych, ludzie przeciętni uczą się sukcesu na swoich błędach…

„Poranna kawa z człowiekiem sukcesu” to cykliczne spotkania z ludźmi, którzy dzielą się swoją niezwykłą historią. Na spotkania zapraszani są ludzie biznesu, sportu, sztuki, politycy, menadżerowie, goście z Polski i z za granicy. Spotkania mają na celu inspirować, zachęcać, wspierać i motywować do działań, które przyniosą sukces uczestnikom spotkań.Zapraszamy Ciebie na spotkanie z wyjątkowym człowiekiem. Będziesz miał szansę posłuchać historię sukcesu, zadać pytania oraz napić się kawy i przekąsić smaczne ciastko w towarzystwie wyjątkowych ludzi. Swoją obecnością będziesz mógł wesprzeć Fundację ESPA i dowiesz się więcej o działaniach tej organizacji.

GOŚĆ SPOTKANIA:
Gościem najbliższego spotkania będzie Trener zespołu piłkarskiego Miedź Legnica – Dominik Nowak. Jest człowiekiem, który wprowadził naszą drużynę do długo oczekiwanej ekstraklasy, osobą, wytrwałą w dążeniu do celów, konsekwentną w działaniu. Niemal na każdym meczu kibice oprócz dopingu drużynie skandują jego nazwisko. Pan Dominik Nowak niewątpliwie zasłużył się dla miasta Legnicy w dziedzinie sportu, a środowiska piłkarzy i kibiców bardzo długo czekały na taki sukces!

ORGANIZATOR SPOTKANIA:
Organizatorem wydarzenia jest Fundacja ESPA, mająca na swoim koncie organizację wielu konferencji i wydarzeń, spotkań.

MODERATORZY SPOTKANIA:
Norbert Palimąka – prezes zarządu Fundacji ESPA, organizator wielu wydarzeń konferencyjnych
Robert Oskwarek – przedsiębiorca, inwestor, trener biznesu, mówca konferencyjny

WSTĘP NA WYDARZENIE:
Aby móc wziąć udział w spotkaniu należy:
zgłosić swój udział poprzez niniejszy formularz zgłoszeniowy
uiścić opłatę w wysokości 50zł, która jest przeznaczona na wsparcie Fundacji ESPA oraz pokrycie kosztów organizacji spotkania
Płatności należy dokonać w ciągu 3-dni od wypełnienia formularza, po tym terminie rejestracja może zostać anulowana. W ramach wolnych miejsc, istnieje również możliwość rejestracji oraz uiszczenia opłaty na miejscu (płatność gotówkowa).

No Comments

Post A Comment